Activitats

Turisme actiu

Activitats

Per a tota la família i gustos

La seva privilegiada ubicació a la part més occidental del massís del Montseny, permet gaudir de nombroses activitats a l’aire lliure. Creiem en el turisme actiu com la millor manera per gaudir plenament d’una estada rural, i des de Can Grau teniu moltes possibilitats. Senderisme, running, mountain bike, escalada, excursions amb nens, rutes en cotxe, visites culturals, gastronomia, un bany al riu, activitats adaptables als gustos i característiques de cadascú.

Actualment, i com a novetat, els que portem la gestió de Can Grau, us proposem una sèrie d’activitats, algunes que podeu realitzar de forma independent i d’altres guiades. Aquestes últimes estan pensades per a grups reduïts que volen descobir racons menys concorreguts de la zona. Aquestes activitats guiades tenen un cost apart de l’allotjament i cal sol·licitar-les al fer la reserva.

Passejar

Can Grau està situat al mig del Parc Natural del Montseny i,per tant, és recomanable gaudir del paisatge del lloc i dels seus voltants amb petites passejades amb la mainada vorejant la finca, contemplant la flora i la fauna que l’envolta. Us recomanem un passeig pel vell camí de ferradura del Tagamanent tot endinsant-vos als bonics boscos de la zona o, si teniu calor, us aconsellem una remullada pels bonics gorgs de la riera de Vallcàrquera fins el poble de Figaró tot recorrent la “Ruta dels Abres”.

Senderisme

Ens trobem en punt neuràlgic d’un munt de rutes a llocs increïbles, sota els peus del Montseny, a tocar del Tagamanent i el Pla de la Calma. A Can Grau hi trobareu el paradís de qui busqui relax i desconnexió, però també els amants de la natura i l’excursionisme. Des d’aquí es poden realitzar nombroses sortides de diferents nivells i dificultats, tant per qui pretengui fer grans caminades o fer, simplement, rutes més assequibles.

MTB

Si el teu esport és el ciclisme, has vingut al lloc ideal. La zona ofereix una gran varietat de rutes de MTB. Descobreix el Montseny sobre rodes amb els millors tracks. També oferim rutes guiades per als fans de les modalitats de Rally o All Mountain/Enduro. Aquestes están disponibles per a diferents nivells físics i tècnics.

Escalada

També és un bon lloc per als fans de les altures, si t’apassiona l’escalada trobaràs interesants racons on podràs gaudir del teu esport. Descobreix les magnífiques parets del Sot del Bac, la Trona o els Cíngles.